Visita de representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i CILMA a EspaiZero

El passat dimarts 6 d’octubre, Wattia Innova va rebre a EspaiZero la visita de diferents representants de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA).

Els assistents – Enric González, Cap del Servei d’Empresa; Robert Pou, Cap de Secció Extractives, Radioactives i Energia; Joan Carles Novella, Tècnic Règim Especial; Anna Camp, Tècnica del CILMA i Núria Palmada, Enginyera industrial del projecte Greenjobs del SOC – van fer un recorregut per les instal•lacions en companyia de Franc Comino, Jordi Rabat i Bartomeu Casals i van mostrar un gran interès pels diferents sistemes d’eficiència energètica implantats i pel fet d’haver aconseguit el total autoconsum a EspaiZero.

Durant la mateixa jornada també es van visitar les instal•lacions IES La Garrotxa en companyia d’Albert Bramon, director del centre, i de Toni Moreno, cap del Departament Elèctric. En el recorregut es va mostrar com, gràcies a una bona sectorització de les zones de clima i un bon control del sistema elèctric amb l’SmartLite®, s’ha aconseguit un estalvi econòmic de 40.000€/anuals i una disminució de 100 tones en les emissions de CO2.

En la trobada es van presentar els serveis que Wattia Innova pot oferir en referència a l’estalvi energètic en indústries i sector terciari i es va fomentar la col•laboració entre empreses privades, Generalitat de Catalunya i Diputació de Girona per tirar endavant projectes d’eficiència energètica en l’àmbit públic.