Notícies

La càtedra UNESCO de cicle de vida i canvi climàtic visita EspaiZero

Càtedra Unesco a E0

El passat dijous, 13 de març, una delegació de la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic de l’Escola Superior de Comerç Internacional, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, va visitar la seu de l’empresa Wattia Innova, després que el grup de recerca l’inclogués al portal web de la plataforma Construction21, que identifica… Read more »

La directora de l’Institut Català de l’Energia, Maite Masià, visita EspaiZero

Maite Masia a E0

El 23 de gener de 2014, uns dies després que Wattia Innova revés la menció especial als Premis d’Excel•lència Energètica atorgats per la Generalitat de Catalunya, Maite Masià, directora de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), va visitar EspaiZero acompanyada de Ferran Roquer, director dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Ocupació a Girona. Durant la… Read more »

Wattia Innova, SL guardonada amb una menció especial als Premis d’Excel•lència Energètica

Wattia Innova guardonada als Premis Excel·lencia Energètica

El passat 10 de desembre de 2013 es va dur a terme la cerimònia d’entrega dels Premis d’Excel•lència Energètica, atorgats per l’Institut Català de l’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN). Aquests premis reconeixen empreses que duen a terme projectes o actuacions remarcables en el camp de l’estalvi, l’eficiència energètica, el foment de les energies… Read more »

Visita tècnica a EspaiZero impulsada pel Projecte AIDA de l’IREC

Aquest dimecres 27 de novembre a partir de les 10 del matí es durà a terme una visita tècnica a EspaiZero, seu de les oficines de Wattia Innova, SL, impulsada pel Projecte AIDA que es duu a terme des de l’IREC (Institut de Recerca en Energia de Catalunya). El Projecte AIDA dóna suport a professionals… Read more »

Presentació d’EspaiZero i l’SmartLite® al Curs d’Estalvi i Eficiència Energètica a la Indústria organitzat per l’ICAEN

Avui dimarts 19 de novembre Jordi Rabat, en representació de Wattia Innova, SL, participarà en la jornada Sistemes de Gestió Energètica i la Seva Certificació, organitzada per l’ICAEN (Institut Catala d’Energia) dins el marc del Curs d’Estalvi i Eficiència Energètica a la Indústria. En la jornada, que dura tot el matí, s’exposaran diferents casos pràctics… Read more »

Visita de representants de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i CILMA a EspaiZero

Peu de foto: Anna Camp, Joan Carles Novella, Robert Pou, Enric González, Franc Comino, Jordi Rabat, Bartomeu Casals i Núria Palmada.

El passat dimarts 6 d’octubre, Wattia Innova va rebre a EspaiZero la visita de diferents representants de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA). Els assistents – Enric González, Cap del Servei d’Empresa; Robert Pou, Cap de Secció Extractives, Radioactives i Energia; Joan… Read more »

Visita dels alumnes de l’IES Quercus a l’IES La Garrotxa per parlar sobre el Projecte MEET

El dijous 31 d’octubre els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Eficiència Energètica i Energia Solar i Tèrmica de l’IES Quercus van visitar l’IES La Garrotxa d’Olot per conèixer com s’hi ha desenvolupat el Projecte Meet d’eficiència energètica. Els estudiants, juntament amb el seu coordinador Toni Montiel, van visitar les instal•lacions acompanyats per Toni… Read more »

JORNADA “ACTIVITAT ESTADÍSTICA A LES COMARQUES GIRONINES”

El passat divendres 25 d’octubre es va dur a terme al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona la jornada “Activitat Estadística a les comarques gironines”, organitzada conjuntament per la Unitat d’Assessorament Estadístic dels Serveis Tècnics de Recercade la UdG, la Càtedra Lluís Santaló d’aplicacions de la Matemàtica i els dos grups de… Read more »

Wattia Innova present a la 3ra Jornada de Sensibilització en Economia Verda

El passat dilluns 21 d’octubre a la tarda a Moià (Moianès) va tenir lloc la 3ra Jornada de Sensibilització en Economia Verda organitzada per l’Agència de Desenvolupament del Bergueda i el Consorci del Moianès; amb la col•laboració de l’Institut Català de l’Economia Verda (InCEV), que es va encarregar del programa i de tots els continguts…. Read more »

Assamblea General d’INNOVACC: El President Mas vol saber com aconseguim un consum gairebé nul a EspaiZero

El passat 21 de juny els representants de Wattia Innova, Franc Comino i Jordi Rabat, van assistir a l’Assemblea General Ordinària d’INNOVACC (el clúster carni porcí més important d’Europa) convocada a la sala Torín d’Olot. En aquesta es van presentar els projectes on participa Wattia Innova com a membre del clúster. La trobada va comptar… Read more »

Com ha obtingut EspaiZero un consum energètic quasi nul

El passat dijous 27 de juny Wattia va presentar EspaiZero al V Congrés KNX Spain celebrat a La Salle (Barcelona). Durant la presentació, el Grup Editorial Tecnoedición (Distrelec) va entretar a tots els assistents un interessant reportatge sobre com EspaiZero ha aconseguit arribar a un consum mig d’energia de 0,08€/dia aplicant 15 sistemes d’eficiència energètica… Read more »

X Lliurament de premis als millors projectes de final de cicles

Aquest dissabte 29 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis als millors projectes de final dels Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior dels instituts de la comarca. La desena edició de l’acte de reconeixement es durà a terme al Casal Marià d’Olot, i comptarà amb la participació… Read more »

Wattia Innova al V Congrés KNX

Wattia Innova estarà present al V congrés KNX que tindrà lloc a Barcelona els dies 26 i 27 de juny. El dia 27 a les 12:25 a la zona congress, Wattia Innova presentarà les seves noves oficines amb la ponència: EspaiZero: Centro 100 % autosuficiente energéticamente, gestionado con tecnología KNX a càrrec del Sr. Franc… Read more »

Wattia Innova a Construmat

Des de Wattia Innova ens complau convidar-los a visitar el nostre estand al Saló Internacional de la Construcció, CONSTRUMAT 2013, que tindrà lloc al recinte Gran Via de Barcelona els propers dies 21-24 de maig i estarà obert de 9.30h a 19h de manera ininterrompuda. A l’estand de Wattia Innova es presentarà el recentment estrenat… Read more »

Presentació dels resultats d’un sistema d’eficiència energètica instal·lat a l’IES La Garrotxa

El passat dimarts 19 de Febrer WATTIA INNOVA va presentar els resultats d’un sistema d’eficiència energètica instal·lat a l’IES La Garrotxa, innovador i pioner a l’Estat, analitzat durant un any, que ha permès un estalvi d’un 50% en el consum de gasoil a la calefacció i una disminució de l’impacte mediambiental. La instal·lació funciona amb… Read more »

III Forum del PCiT-UdG: Mercat d’oportunitats tecnològiques

SmartLite®

El passat dijous 7 de febrer WATTIA INNOVA va estar present al III Fòrum del PCiT-UdG: Mercat d’oportunitats tecnològiques que organitza el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona amb la col·laboració de la Universitat de Girona, Ajuntament de Girona, Cambra de Comerç i Indústria de Girona, Fòrum Carlemany, Associació de Joves Empresaris… Read more »

Wattia Innova, S.L. nova associada d’INNOVACC

Innovacc és una associació que pertany al registre d’Agrupacions d’Empreses Innovadores (AEI) i la formen empreses i institucions que s’hi uneixen de manera voluntària per aconseguir, sense ànim de lucre, una finalitat d’interès general; tot això amb la voluntat de posar en comú els coneixements, activitats i/o recursos econòmics dels seus integrants. Agrupa mes de… Read more »

L’eficiència energètica i l’economia verda, una opció de futur

El passat 22 de gener Wattia Innova SL va participar com ha ponent en la jornada L’eficiència energètica i l’economia verda, una opció de futur, organitzada per l’Institut Català de l’Economia Verda a Vic. Les diferents ponències que es van realitzar durant tot el matí van anar dirigides a empreses, pimes, emprenedors, professionals, autònoms, estudiants….. Read more »