Avís Legal

Wattia Innova SL és responsable de la web www.wattia.cat, en compliment de tots els requisits legals que estableix la llei, referent els serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Wattia Innova SL és propietari d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.wattia.cat poden dirigir-se a la següent adreça:

Wattia Innova SL
CIF B55110514
C/Bòsnia, 6-8
17800 Olot (Girona)
Tel. 972 26 46 67

La publicació digital de Wattia Innova SL té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de Wattia Innova SL i als serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Protecció de Dades:

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Wattia Innova SL i el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.