Wattia Habitatges i edificis

map

L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA, LA NOSTRA PASSIÓ

 

LA INTEGRACIÓ, EL NOSTRE OBJECTIU

El departament d’Habitatges i Edificis és una divisió especialitzada en automatització i control en els sectors residencial, terciari i serveis, orientat sempre a l’eficiència energètica. Per consciència i perquè creiem que és un valor de futur, potenciem al màxim aquest aspecte en tots els nostres projectes. Aquesta consciència no és nova, la creença que amb una bona automatització es podia estalviar molta energia va ser el que va impulsar la creació d’iGetech l’any 2005.

L’eficiència energètica és la nostre passió. Des dels inicis hem anat demostrant, en diferents estudis i xerrades en col·legis oficials, que amb una bona automatització es pot aconseguir una alta eficiència energètica. L’automatització és la clau, ja que amb ella s’aconsegueix que els diferents sistemes d’un edifici o habitatge s’integrin i interactuïn entre ells. Per exemple, fer que el sistema de producció de calefacció cooperi amb el sistema de distribució fa que es produeixi l’energia justa en cada moment. Habitualment aquesta interacció no es produeix fent que es malgasti energia.

Renderitzat de les instal·lacións aplicat a una pantalla per a un control fàcil i intuïtiu.

 

La innovació ha esdevingut un altre tret d’identitat. Tot evoluciona molt ràpid i cal innovar contínuament per estar a la última en nous sistemes de control. Investiguem i desenvolupem nous productes i sistemes per tal d’intentar anar un pas més endavant i oferir al client avui les solucions del demà.

Estació DAVIS: Control predictiu per preparar el nostre sistema segons la previsió meteorològica prevista pels propers dies.

 

En la nostra trajectòria hem automatitzat edificis i habitatges de diferents característiques. Hem treballat amb tota mena de construccions (convencionals, bioclimàtiques, etc.), diferents sistemes de producció d’energia (Geotèrmia, solar, calderes, etc.), distribució, sistemes interiors, etc. Cada obra ha estat una experiència enriquidora que ha fet que anéssim acumulant una valuosa experiència. Amb les dades que es van captant cada dia de les instal·lacions, anem aprenent constantment. Anar seguint les evolucions d’una instal·lació en funcionament i veure les gràfiques de com es comporta ens permet optimitzar aquestes i les futures amb sistemes similars.

Creiem que és molt positiu compartir aquesta experiència amb els diferents industrials d’una obra per buscar sinergies. Ens agrada col·laborar amb el client, els arquitectes i les enginyeries i aportar la nostra experiència per la millora del projecte. Aquestes col·laboracions han repercutit amb millores dels projectes i per tant un valor afegit pels clients finals.