IGNIALIGHT

A WATTIA INNOVA SL i Ignialight (empresa de la multinacional FLUIDRA) som conscients de la necessitat actual de reduir el consum elèctric i donar importància a la sostenibilitat, per això hem unit coneixements per col·laborar en el desenvolupament de noves lluminàries pel sector públic i industrial destinades a substituir l’enllumenat existent; aconseguint reduir-ne el consum, allargar-ne la vida útil i disminuir-ne les emissions de CO2 i d’altres residus.

Fruit d’aquesta col·laboració ha sorgit el Case Study on s’ha pogut comprovar l’eficàcia del LED: mitjançant campanes BAYLED s’ha aplicat un sistema de regulació i control automàtic de la lluminària en funció de la llum exterior aconseguint uns resultats d’estalvi del 82 % respecte les lluminàries d’halogenurs utilitzades anteriorment.

Aquesta estreta relació ha fet que avui WATTIA INNOVA SL sigui partner tecnològic de l’empresa IGNIALIGHT.

Realitzem tot tipus d’estudis lumínics personalitzats focalitzats a trobar la il·luminació que més s’adapti a cada instal·lació. Busquem la solució més útil i eficient oferint un producte de gran qualitat amb una garantia de 5 anys.

Les excel·lents prestacions, garanties i solvència dels productes IGNIALIGHT els converteixen en la millor opció. Tots els productes estan fabricats íntegrament a les seves instal·lacions sota les directrius de qualitat ISO 9001 i mediambientals ISO 14001, certificades per TÜV Rheinland, i també disposa de la certificació governamental EMAS.

Veure PDF